Wer ist TourMedical?

Tourmedical is een Medisch Toerisme Bedrijf, met een basis in Ierland. Wij combineren tandheelkundige dienstverlening met een vakantie. Tegenwoordig raakt de term 'medisch toerisme' steeds meer bekend, door de groeiende populariteit ervan, en wordt toegepast op tal van medische behandelingen.

Waarom Tour Medical?

Wat maakt dat mensen bereid zijn om een lange reis te willen maken vanuit de hele wereld om medische behandelingen te ondergaan? Het antwoord is vrij eenvoudig: betaalbare zorg. En daarbij opgeteld het genieten van een vakantie, en rustig genezen van een behandeling in volledige anonimiteit.


Het laten uitvoeren van een medische behandeling in het buitenland, door hoog gekwalificeerde chirurgen in een van de meest hoogstaande medische centra in de wereld, is overduidelijk aantrekkelijk. Wij zorgen voor u tijdens alle fases van de behandeling, spannen ons in om u de beste klantenservice te bieden, zodat u de voor u best passende behandeling krijgt. We weten dat elke patiënt anders is en we zorgen ervoor dat we juist dat extraatje bieden waardoor u het unieke van Tourmedical kunt ervaren.


We leggen alle behandelingen zorgvuldig uit zodat u begrijpt waar het om gaat en houden nauw contact met u zodat de tandarts, in overleg met u, het optimale behandelplan kan opstellen.

Wat maakt Medisch Toerisme Populair?

Onze toegewijde team heeft kennis over de nieuwste tandheelkundige technieken om uw gebit mooier en gezonder uit te laten zien. We werken samen met verscheidene hoog gekwalificeerde tandartsen en mondhygiënisten. Onze kennis gaat van plastische chirurgie voor het gezicht tot cosmetische tandheelkunde, tandheelkundige zorg tot holistische behandelingen.

Tourmedical zet zich in om gepersonaliseerde, hoge kwaliteit reis- en zorg services te leveren, op maat voor elke patiënt. Wij zijn een full service organisatie en staan bekend om de resultaten die we boeken voor onze patiënten.

Waarom Turkije?

Turkije, grenzend aan acht verschillende landen uit Europa, Azië en het Midden-Oosten, heeft een unieke geografische en strategische ligging. Gedurende duizenden jaren was Turkije de bakermat van meer beschavingen dan enig ander land in de wereld.


Turkije is een bestemming waar u zich thuis kunt voelen, en kunt genieten van de wereldbekende Turkse gastvrijheid. U combineert uw medische reis voor een top kwaliteit en betaalbare zorg, met een korte of lange vakantie, in een omgeving dat rijk is aan cultuur en historische bezienswaardigheden. Turkije is een belangrijke speler in deze snel groeiende industrie geworden.

Turkey is a destination where you will feel at home while experiencing world famous Turkish hospitality. You will be able to combine your medical trip for top quality, affordable health care with a variety of short vacation and tourism opportunities in a culturally and historically rich environment to make it a more relaxing experience. We believe that Turkey is already an important player in this rapidly growing industry.

Tour Medical is a intermediary institution